Сухарики «ФЛІНТ» зі смаком сьомги з сиром
Харчові добавки «E»:
Харчова та енергетична цінність
Вага продукту
|
100 г
|
100 г*
|
Білки
|
7.1 г
|
7.1 г
|
Жири
|
9.6 г
|
9.6 г
|
Вуглеводи
|
48.7 г
|
48.7 г
|
Калорійність
|
306 ккал
|
306 ккал
|
* - Вага 1 одиниці
(упаковки) продукту
Склад:
хліб
житній (борошно житнє, вода питна, дріжджі пресовані, сіль), олія рослинна
соняшникова, смакоароматична добавка «сьомга з сиром» (ароматичні компоненти
натурально-ідентичні, порошок сьомги 0,5%, сирний порошок 0,5%, порошок вершків
0,2%,мальтодекстрин, підсилювачі смаку (глютамат
натрію), сіль, цукор, домішка, що перешкоджаюча злежуванню та
грудкуванню (діоксид кремнію).
Строк
та умови зберігання:
Зберігати
в добре вентильованих приміщеннях при температурі не вище +30 °С і відносній
вологості не більше 70%. Продукція не повинна піддаватися впливу прямих
сонячних променів.
Штрих-код: 4820047461154
Виробники,
ТМ:
Країна
виробництва:
Україна.
E621 або Глутамат натрію (мононатрієва сіль глутамінової
кислоти) — харчова
добавка, призначена для
посиленнясмакових відчуттів за рахунок збільшення чутливості рецепторів
язика.
Синтетична
харчова добавка Е621 володіє токсичними властивостями. Вона надає
зайве збудливу дію на мозкові клітини. Вкрай
небезпечний глутамат для вагітних жінок. При споживанні майбутньою
мамою продуктів з Е621, що містяться в їжі шкідливі речовини можуть
прокрадатися в мозок і нервову систему плода (за допомогою плаценти) і вражати
їх. Глутамат натрію здатний викликати у
людини якусь харчову залежність. Багато людей, безперервно споживають
глутамат натрію і втрачають
смакові відчуття. У них перестають функціонувати смакові рецептори. Також людей мучать такі хвороби, як ниркова недостатність, астма, алергічні реакції та інші страшні захворювання. У людей, що регулярно споживають глутамат
натрію, порушується структура очної сітківки, виникають проблеми з травленням,
гормональний дисбаланс. Зростає
ймовірність розвитку виразкової хвороби шлунка і гастриту.
Е551 або Діокси́д кре́мнію, силі́цій(II) окси́д (кремнезем, SiO2) (рос. диоксид кремния, кремнезем, англ. silica, нім. Siliziumdioxid n) — сполука ковалентної природи.
Однозначної думки
про вплив діоксиду кремнію на людину немає. З одного боку, попадання частинок
харчової добавки Е551 в тканини обумовлюють розвиток гранульом. Вдихання
кремнеземної пилу провокує сильне подразнення бронхів і верхніх дихальних
шляхів, тривале вдихання обертається силікоз легень. У той же час, існує думка,
що регулярне вживання насиченою діоксидом кремнію води значно знижує ризик
прогресування хвороби Альцгеймера. В готовій харчовій продукції кількість
харчової добавки Е551 не повинна перевищувати 30 г на один кілограм готового
виробу.
Е459 або Бета-циклодекстрин – стабілізатор, який
зберігає в'язкість і консистенцію харчових продуктів, і використовуються в
якості харчової добавки.
Бета-циклодекстрин
найбільш широко застосовується в гігієнічних і косметичних засобах. Доданий у
зубну пасту він сприяє поліпшенню очищувальних властивостей пасти, а також оптимального поглинання запахів. Доданий
Е-459 в дезодоранти сприяє значному зменшенню потовиділення
обробленою поверхнею шкіри і меншою вироблення шкірного сала. При включенні
добавки в крему і лосьйони стабілізує властивості вітаміну С, а так само сприяє зменшенню запальних
процесів шкірних покривів.
Циклодекстрини
широко застосовуються у харчових технологіях, фармацевтиці, косметиці,
біотехнології, аналітичної хімії, мають хороші перспективи використання в
текстильній промисловості, в процесах очищення води та у видобутку нафти.
Немає коментарів:
Дописати коментар